Top 5 vetverbrandende voedingsmiddelen

Afvallen met Voeding en recepten
Vetverbranding buik stimuleren door voeding en dieet  

Griekse Yoghurt
Griekse yoghurt heeft 2x zoveel eiwit als andere yoghurts…Griekse Yoghurt heeft langer nodig om je maag te verlaten én zorgt ervoor dat je langer verzadigd bent!

Bonus: je lichaam verbrandt meer calorieën tijdens het verwerken van eiwitten dan met het verwerken van koolhydraten.
Maar let op: kies de low-fat versie met zo min mogelijk suiker/koolhydraten.

Quinoa
Quinoa (spreek uit: kien-waa) is een 'koningsgewas' onder de voedingsmiddelen dat echt een plek hoort te krijgen in je vetverliesvoedingsplan! Deze volkorengraan-achtige is eigenlijk een nootje! Het brengt per portie (1 kop) 8 gram hongerstillende proteïne én 5 gram voedingsvezels naar binnen. Daarnaast ook ijzer, zink, selenium en vitamine E. Quinoa is net zo gemakkelijk te koken als rijst. Voor een snel diner doe je er wat groenten bij, noten en/of mager vlees, kip of gevogelte. Smaakt echt supergoed!

Kaneel
Sommige studies laten zien dat kaneel een stabiliserende werking heeft op je bloedsuikerspiegel. Dit zou zomaar je hongergevoel kunnen beinvloeden en dus onderdrukken, zeker in het geval van mensen met een type 2 diabetes, zeggen de onderzoekers. Bijna iedereen kan de voordelen van kaneel ervaren zonder al te veel extra te hoeven doen of te laten. Roer gewoon wat in je koffie, thee, yogurt om extra zoet te introduceren, zonder extra calorieën toe te voegen én de bloedsuikerstabiliserende werking te ervaren!

Hete pepers
Hete (rode en groene) pepers hebben een stofje zonder smaak aan boord dat 'capsaicine' heet. Capsaicine onderdrukt ook het hongergevoel en lijkt de stofwisseling iets te verhogen al is het voor een relatief korte tijd. Men neemt op dit moment aan dat het geen grote impact heeft op je gewichtsverlies behalve als het betekent dat je minder gaat eten omdat je eten te heet is! 😉

Groene thee
Diverse studies laten zien dat groene thee vetverlies in het lichaam stimuleert door extra buikvet aan te spreken. Groene thee bevat 'catechines' en dat is een stofje dat voor korte tijd je stofwisseling lijkt te verhogen. Om het meeste voordeel van Groene thee te genieten moet je het een aantal keer per dag drinken!

Disclaimer

* Ondanks dat de content met aandacht is geschreven, kan afvallen.nl niet instaan voor de volledigheid, juistheid of doorlopend actueel zijn van de content. Afvallen.nl kan dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade aan het individu, in welke vorm dan ook, die het resultaat is direct of indirect, uit of in enig opzicht een verband heeft met de content op afvallen.nl. Het grootste deel van de content heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. Echter verschilt ieder mens als individu en is het lichaam een complex organisme. Afvallen.nl is niet verantwoordelijk voor enige gevolgen die voortkomen uit het zonder een arts te consulteren wijzigen, weigeren of aanpassen van dieet en afslankmethoden, of levensstijl veranderingen. Voordat een suggestie op deze site of denkbeeld wordt doorgezet en uitgevoerd is altijd verstandig en door ons geadviseerd om contact op te nemen met een (huis)arts, deskundige of specialist.

 

Gerelateerde producten

    Reacties en vragen

    Nog geen reacties gegegeven, wees de eerste!

    Reactie toevoegen

    reactie annuleren