Hoeveel kan je in een week afvallen?

Afvallen met Afslanktips
Snel afvallen in een week?  

Als je 500 calorieën per dag meer gebruikt dan je binnenkrijgt voor elke dag van één hele week verlies je gewicht*. 

Als je precies dat één maand 'volhoud' -of gewoon doet- val je dus gewoon af!* En dat is uiteindelijk een heel serieus verschil! Dat merk je wel hoor. In je broekmaat en je ziet dat in de spiegel..

Dat is een heel realistisch en normaal cijfer en onder bovenstaande voorwaarden bijna 'wetenschappelijk' van aard. Je blijft elke week afvallen: elke dag calorieënrestrictie = elke dag afvallen.*

Wil je sneller afslanken écht een hele serieuze duw geven? Ga dan echt minder eten én tegelijkertijd meer bewegen of sporten.

Voorbeeldje:
Als je je calorieen per dag beperkt EN je sport meer dan 1 uur per dag dan kun je zeker nog meer in je eerste week(en) van afslanken kwijt raken. Als je meer dan 125 kilo weegt gaat dit nog een stuk sneller.

Minder ja maar niet té weinig
Let op dat je niet minder dan deze ondergrens aan calorieën gaat eten. Dat is ongezond en gevaarlijk: gewoon niet doen.

Als je ook op je zoutinname let é​n tegelijkertijd koolhydraatarm gaat eten raak je in het begin vooral veel vocht kwijt. Dit is dus geen 'vet'-verlies maar telt wel mee als gewichtsverlies op de weegschaal. En toch merk je dat ook in bijvoorbeeld je gezicht en op je buik. Het scheelt wel en voelt echt wel strakker en lichter. Dat is dus een mooi en dankbaar begin maar na de eerste week moet je je inspanningen doorzetten om daadwerkelijk over 'vetverlies' te kunnen spreken. 

Disclaimer

* Ondanks dat de content met aandacht is geschreven, kan afvallen.nl niet instaan voor de volledigheid, juistheid of doorlopend actueel zijn van de content. Afvallen.nl kan dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade aan het individu, in welke vorm dan ook, die het resultaat is direct of indirect, uit of in enig opzicht een verband heeft met de content op afvallen.nl. Het grootste deel van de content heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. Echter verschilt ieder mens als individu en is het lichaam een complex organisme. Afvallen.nl is niet verantwoordelijk voor enige gevolgen die voortkomen uit het zonder een arts te consulteren wijzigen, weigeren of aanpassen van dieet en afslankmethoden, of levensstijl veranderingen. Voordat een suggestie op deze site of denkbeeld wordt doorgezet en uitgevoerd is altijd verstandig en door ons geadviseerd om contact op te nemen met een (huis)arts, deskundige of specialist.

 

Gerelateerde producten

  Reacties en vragen

  • Hanan
   12 Feb 2017, 19:14 | Reageer

   Ik wil dat u mijn helpen met af vallen bedankte

  • Hanan
   12 Feb 2017, 19:14 | Reageer

   Ik wil dat u mijn helpen met af vallen bedankte

  Reactie toevoegen

  reactie annuleren