Samen afvallen helpt

Afvallen met Ongecategoriseerd
Hoe kan ik snel afvallen? Samen afvallen helpt  

Afvallen is een eenvoudig proces maar niet gemakkelijk. Er zijn altijd verleidingen en ergens moeite voor doen is nou eenmaal moeilijker dan voor de gemakkelijke weg kiezen. Opgeven wordt sowieso makkelijker als er niemand is aan wie je verantwoording hoeft af te leggen....

Als jij zelf de enige bent die weet of je goed bezig bent of niet, is het eten van die ene lekkere chocoladereep makkelijker om te negeren. Daarom is samen afvallen een beproefde een uitstekende manier om gemotiveerd te blijven!

Misschien wil je partner, familielid, vriendin of collega net als jij ook een paar kilo kwijt? Je kan dan samen afspreken om elkaar daarin te steunen. Ga samen naar de sportschool, wissel tips uit voor gezonde tussendoortjes of recepten en houd elkaar verantwoordelijk. Deel je statistiek in een gezamelijk afvalapp of vraag een paar keer per week of er al wat kilogrammen vanaf zijn. Dit helpt echt!

Zo hou je je eetpatroon gevarieerd. Je kan er ook een competitief tintje aan geven. Samen calorieen tellen of proberen nog net iets langer blijven te sporten. Je kan ook trainen voor een sportwedstrijd. Er zijn bijvoorbeeld talloze hardloopwedstrijden waar je je voor kan inschrijven die een korte afstand hebben en je met gezonde deadlines confronteren.

Nog belangrijker is de mentale steun die je krijgt als je iemand hebt met wie je samen afvalt. Want als je het even niet ziet zitten kan je maatje je opbeuren. Je kan daardoor je motivatie weer hervinden en op de lastige momenten worden gered van binge eating. Let wel op dat je je maatje niet als concurrent gaat zien. Als de ander de sportschool een keer heeft overgeslagen en zich daar niet goed bij voelt steun de ander dan. Samen kom je veel verder.

Heb je samen een afvaldoel bereikt dan is een beloning een extra opsteker! Samen shoppen, een dagje sauna of een nieuw kapsel aanmeten. Met z’n tweeen beleef je er nog meer plezier aan!

Disclaimer

* Ondanks dat de content met aandacht is geschreven, kan afvallen.nl niet instaan voor de volledigheid, juistheid of doorlopend actueel zijn van de content. Afvallen.nl kan dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade aan het individu, in welke vorm dan ook, die het resultaat is direct of indirect, uit of in enig opzicht een verband heeft met de content op afvallen.nl. Het grootste deel van de content heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. Echter verschilt ieder mens als individu en is het lichaam een complex organisme. Afvallen.nl is niet verantwoordelijk voor enige gevolgen die voortkomen uit het zonder een arts te consulteren wijzigen, weigeren of aanpassen van dieet en afslankmethoden, of levensstijl veranderingen. Voordat een suggestie op deze site of denkbeeld wordt doorgezet en uitgevoerd is altijd verstandig en door ons geadviseerd om contact op te nemen met een (huis)arts, deskundige of specialist.

Reacties en vragen

Nog geen reacties gegegeven, wees de eerste!

Reactie toevoegen

reactie annuleren