Personal trainer in Houten

Afvallen met Afslankexperts
Personal trainer in Houten, Utrecht - Health Switch  

Ik ben Michelle van Nijendaal, Personal Trainer uit de provincie Utrecht en eigenaar van mijn eigen fitnessstudio in Houten. Vanaf 2010 is het mijn persoonlijk streven om mensen te inspireren naar een gezonde, vitale en levenstijl. 

Ik ben overtuigd dat iedere persoon  met een programma op maat zijn of haar persoonlijke doelen kan realiseren. 

Dat is ook het onderwerp van het eerste gesprek. Zonder deze doelen is het maken van een effectief plan niet mogelijk! En met deze doelen in het vizier is de motivatie het allerhoogst. Ik ondersteun je maximaal gedurende jouw inspanningen en herinner je graag aan jouw grote waarom. Samen gaan we voor jouw volgende jij.

Tijdens onze reis samen ben ik daar om je uit te leggen waarom je tegenkomt wat je tegenkomt en waarom je doet wat je doet in verschillende situaties. Ik vertel je graag waarom je nu je maximaal inzet voor niet alleen het kwijtraken van overtollige kilo's maar ook wat het betekent voor je gezin, kids, de toekomst. De knop gaat helemaal om!

Nu op zoek dé personal trainer in de omgeving van Utrecht?

Maak dan nu je eerste move en bel mij voor een vrijblijvende afspraak!


Opleidingen:
Sport & Beweging Manager
Fitvak: Fitnesstrainer A
Fitvak: Personal Trainer
LAPT: Business Essentials + Trainings Essentials
Opleidingen 2000: Diabetes en Obesitas
AALO: Cycle Leraar

Ervaring:
Fitnesscentrum Body Business IJsselstein, personal trainer
Fitnesscentrum De Mix Nieuwegein, personal trainer
Fitnesscentrum Anytime Fitness Houten, personal trainer/begeleider

Specialiteiten:
Functional movement, lifestyle changes, spier opbouw en verlies van gewicht, diabetes en obesitas, kids & ouderen , hardlopen en cycling.

Persoonlijke kenmerken:
Ik ben een doorzetter, heb veel ambitie en let op details. Op zoek naar mijn eigen grenzen. Mijn rol komt met veel voldoening. Practice what you preach: doorlopende ontwikkeling van mijzelf is een voorwaarde.

Bel mij voor een afspraak:
Telefoonnr: +31 (0)6 13 23 61 56
Mail: michelle@health-switch.nl

Disclaimer

* Ondanks dat de content met aandacht is geschreven, kan afvallen.nl niet instaan voor de volledigheid, juistheid of doorlopend actueel zijn van de content. Afvallen.nl kan dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade aan het individu, in welke vorm dan ook, die het resultaat is direct of indirect, uit of in enig opzicht een verband heeft met de content op afvallen.nl. Het grootste deel van de content heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. Echter verschilt ieder mens als individu en is het lichaam een complex organisme. Afvallen.nl is niet verantwoordelijk voor enige gevolgen die voortkomen uit het zonder een arts te consulteren wijzigen, weigeren of aanpassen van dieet en afslankmethoden, of levensstijl veranderingen. Voordat een suggestie op deze site of denkbeeld wordt doorgezet en uitgevoerd is altijd verstandig en door ons geadviseerd om contact op te nemen met een (huis)arts, deskundige of specialist.

Reacties en vragen

Nog geen reacties gegegeven, wees de eerste!

Reactie toevoegen

reactie annuleren